© All Rights Reserved by AVIVA Method Greece 2018-2019

ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Your success stories.

Ο γυναικολόγος μου πρότεινε τη Μέθοδο AVIVA. Προσπαθούσα να μείνω έγκυος χωρίς επιτυχία εδώ και χρόνια και ήμουν ήδη 40 ετών. Δεν έκανα τις ασκήσεις τόσο συχνά όσο θα έπρεπε και τελικά σταμάτησα εντελώς να σας πω την αλήθεια. Και έτσι φυσικά δεν υπήρχε κανένα αποτέλεσμα. Δύο χρόνια αργότερα, έκατσα, κανόνισα τις προτεραιότυτές μου και καθάρισα τις σκέψεις από το κεφάλι μου. Άρχισα να πηγαίνω στα μαθήματα και να κάνω τις ασκήσεις και στο σπίτι. Επίσης, πρόσεξα τη διατροφή μου και έκανα τις θεραπείες αποτοξίνωσης. Το αποτέλεσμα ακολούθησε σύντομα. Σήμερα είμαι μια περήφανη και χαρούμενη μητέρα ενός όμορφου παιδιού 5 μηνών. Προτείνω τη μέθοδο Aviva σε όλες τις γυναίκες, ήταν μία τεράστια βοήθεια!

Bea, 43

Υπογονιμότητα

Είχα αρκετά γυναικολογικά προβλήματα πριν βρω τη μέθοδο Aviva: σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS), ινομύωμα, ακανόνιστη περίοδο και κύστεις. Θέλαμε επίσης να έχουμε ένα μωρό μαζί με τον σύζυγό μου και κατάλαβα ότι με όλα αυτά τα προβλήματα, θα χρειαζόμασταν αρκετό χρόνο, και πάλι δεν θα μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι για επιτυχία. Πήγα στο σεμινάριο, έκανα τις ασκήσεις και άλλαξα τη διατροφή μου. Μέσα σε 2 μήνες βρήκα τον εαυτό μου να κοιτάζει τις δύο μικρές γραμμούλες στο τεστ εγκυμοσύνης! Από τότε οι εννιά μήνες έχουν ήδη περάσει και κρατάμε την όμορφη κόρη μας στην αγκαλιά μας. Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες την ίδια επιτυχία.

Susan, 28

Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS)/Ινομυώματα/Διαταραχές περιόδου

Όταν άρχισα να κάνω τις ασκήσεις Aviva δύο φορές την εβδομάδα και αφού ολοκλήρωσα τις θεραπείες αποτοξίνωσης που μου προτείνατε, ο γυναικολόγος μου με ενημέρωσε ότι ο πολύποδας του ενδομητρίου μου είχε εξαφανιστεί! Έλεγξε επίσης τις ορμόνες και είναι τέλειες :)) Ήμουν πολύ χαρούμενη που το άκουσα. Θα συνεχίσω να κάνω τις ασκήσεις γιατί  θέλω να μείνω υγιής.

 

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, εκτιμώ την εργασία σας και αυτό που κάνετε για τις γυναίκες".

Virginia, 31

Πολύποδας της μήτρας

Έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης με θετικό αποτέλεσμα 2 μήνες μετά από το σεμινάριο. Προηγουμένως είχα μια αποτυχημένη εξωσωματική και δεν ήθελα να συνεχίσω να δηλητηριάζω το σώμα μου πια. Τώρα είμαι 21 εβδομάδων έγκυος  :)

Veronika

Εγκυμοσύνη

Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να πείτε ότι είμαι το τέλειο παράδειγμα για το τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μέθοδος Aviva. Πήγα στο σεμινάριο επειδή είχα κράμπες κατά τη διάρκεια της περιόδου και είχα και PCOS (δεν είχα δώσει πολύ μεγάλη σημασία σ'αυτό γιατί τα αντισυλληπτικά χάπια κάλυψαν τα συμπτώματα πολύ καλά. Η πρώτη περίοδος που είχα αφότου ξεκίνησα να κάνω τις ασκήσεις μόνο μερικές φορές ήταν χωρίς πόνο και αυτό με εντυπωσίασε πολύ. Αποφάσισα να σταματήσω να παίρνω τα αντισυλληπτικά χάπια που μου είχε γράψει ο γιατρός όταν ήμουν 14 ετών λόγω των διαταραχών περιόδου. Η επόμενη περίοδος ήρθε πάνω στην ώρα, της 28ης ημέρας. Δεν μοθ έκανε έκπλυξη ήμουν ούτε καν όταν ο γιατρός δεν βρήκε το PCOS στο επόμενο γυναικολογικό ελέγχο.

Εφόσον όλα ήταν καλά ήμουν συνεπής και σταμάτησα να κάνω τις ασκήσεις εντελώς. Δύο χρόνια αργότερα, αν και ο κύκλος μου ήταν ακόμα 28 ημέρες, ξεκίνησα να έχω πολύ δυνατές κράμπες. Αφού ο γιατρός μου μου έκανε εντελώς λάθος διάγνωση άλλαξα γυναικολόγο και ο καινούργιος μου γιατρός δήλωσε ότι έχω ενδομητρίωση. Για αυτό το λόγο μου βγάλανε μία από τις σάλπιγγες. Ο γιατρός μου είπε πάρα πολύ καθαρά ότι δεν θα μπορέσω να μείνω έγκυος με φυσικό τρόπο.

Μετά από όλα αυτά η μέθοδος Aviva ξαναμπήκε στη ζωή μου τόσο πολύ, ώστε επίσης έσωσε την μέρα του γάμου μου αναπρογραμματίζοντας την περίοδο για να μην καταστραφεί η μέρα μας. Όταν επιστρέψαμε από το ταξίδι του μέλιτος το 2015 ήμουν ήδη έγκυος. Είμαι πολύ ευγνώμων που μπορούσα να επιλύσω τόσα πολλά προβλήματα με τη βοήθεια της Μεθόδου Aviva.

Anett, 29

Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS)/Προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS)/Ενδομητρίωση/Υπογονιμότητα

Αποφάσισα να μάθω τη μέθοδο AVIVA επειδή είχα ένα ινομυώμα μεγέθους 5-6 εκατοστών. Έκανα τα πάντα σύμφωνα με τις συμβουλές σας: έκανα τις ασκήσεις δύο φορές την εβδομάδα, έπινα τα τσάγια με βότανα και άλλαξα τη διατροφή μου. Σήμερα ο γιατρός μου είπε ότι το ινομυώμα έχει εξαφανιστεί!

Ingrid, 42

Ινομυώμα

Για 10 χρόνια προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν θα μπορούσα να κάνω παιδί. Αποφάσισα να μάθω τη Μέθοδο AVIVA και έμεινα έγκυος μέσα σε τρεις μήνες - ένα πραγματικό θαύμα! „Ευθύνεται” η Μέθοδος γιατί δεν έκανα τίποτα άλλο εκτός από τις ασκήσεις. Απλά εκπληκτικό.

Ester, 36

Υπογονιμότητα

Είχα σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS) και παρεμπόδιση των σαλπιγγών και ο γιατρός μου σύστησε φαρμακευτική αγωγή. Μετά από μία περίοδο που έκανα τις ασκήσεις δύο φορές την εβδομάδα για 4 μήνες τα δύο θέματα εξαφανίστηκαν. Επίσης η περίοδος μου έχει γίνει κανονική.

Gabi, 34

Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS)/Παρεμπόδιση των φαλλοπεινών σωλήνων

Το πρόβλημά μου ήταν πολύ περίπλοκο γιατί καταρχήν έχω δύο μήτρες. Είχα μία αποβολή και οι μύες και οι σύνδεσμοι της μήτρας ήταν πολύ αδύναμοι. Μία συνάδελφος μου οποία είχε επιτυχία με την Μέθοδο Aviva μου πρότεινε να την μάθω και εγώ και έτσι όντως το αποφάσισα. Λόγω των πολλών προβλημάτων που είχα, έπρεπε να κάνω τις ασκήσεις για 10 μήνες, αλλά τελικά άξίζε τον κόπο: έμεινα έγκυος με φυσικό τρόπο.

Melinda

Υπογονιμότητα

Όταν ήμουν 18 χρονών μία από τις ωοθήκες μου αφαιρέθηκε λόγω κύστης και τέσσερα χρόνια μετά κάνανε εγχείριση και στην άλλη, αλλά ευτυχώς μόνο με λαπαροσκοπική επέμβαση. Όταν σκεφτόμασταν πως θα θέλαμε μωρό, πήρα τη διάγνωση ότι έχω υποθυρεοειδισμό σε ηλικία 26 ετών. Οι γιατροί προσπάθησαν να φτιάξουν τα επίπεδα ορμονών με θεραπείες, αλλά η ασθένεια μου συνέχισε να επαναλαμβάνεται. Η επιλογή για να κάνω άλλες, διαφορετικές θεραπείες θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να κάνουμε διακοπή στην προσπάθεια να μείνω έγκυος και έτσι συνέχισα να παίρνω τα φάρμακα. Αν ήξερα ότι θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για άλλα 5 χρόνια, ίσως να αποφάσιζα διαφορετικά.

Αφού προσπάθησα να μείνω έγκυος για δύο χρόνια χωρίς επιτυχία, πήγα στο ινστιτούτο γονιμότητας επειδή θεωρούσα ότι είναι το καλύτερο για την υπογονιμότητα. Αποδείχθηκε πολύ γρήγορα ότι δεν έχω ώριμα ωάρια, γι 'αυτό παραλείψαμε τη σπερματέγχυση και αρχίσαμε αμέσως την εξωσωματική γονιμοποίηση. Τα διαγνωστικά μου ήταν εντάξει, τα επίπεδα θυρεοειδούς ήταν καλά (αν και μόνο με φαρμακευτική αγωγή), ο σύζυγός μου ήταν εντάξει, είχαμε επιτυχείς διεγέρσεις, αλλά τα έμβρυα δεν εμφυτεύτηκαν με επιτυχία. Κουραστήκαμε συναισθηματικά μετά από αυτά τα δύο χρόνια που περάσαμε προσπαθώντας για την εξωσωματική γονιμοποίηση και όταν μας είπαν να πάμε για τον τέταρτο γύρο χωρίς περαιτέρω εξέταση για άλλες πιθανές αιτίες τότε είπα αρκετά. Σκέφτηκα πως  πρέπει να υπάρξει μια άλλη λύση.

Είχα δοκιμάσει φυσικοπαθητική και ομοιοπαθητική, καμία από αυτές δεν λειτουργούσε. Τότε μια από τις συναδέλφους μου μου πρότεινε τη Μέθοδο Aviva, πήγα στο σεμινάριο, έκανα τις ασκήσεις συστηματικά, και επίσης έκανα θεραπεία βελονισμού και πρόσεξα τη διατροφή μου ταυτόχρονα. Ένας χρόνος έχει περάσει έτσι, με την αποτοξίνωση του σώματός μου, ξεκουράστηκα και αισθάνθηκα καλά ότι μπορούσα να κάνω κάτι πραγματικά για να μείνω έγκυος.

Ξαναπήγαμε στο ινστιτούτο υπογονιμότητας μετά από αυτό το χρόνο - όπως συμφωνήσαμε με τον σύζυγό μου -, πήραμε άλλο γιατρό και εξεταστήκαμε για άλλη μια φορά. Μετά πήγαμε για διακοπές για 3 εβδομάδες πριν αρχίσουμε οποιαδήποτε άλλη θεραπεία όπου κάναμε πεζοπορίες, περπατούσαμε στην παραλία και απλά απολαμβάναμε τα πάντα. Εκείνη την εποχή ο κύκλος μου ήταν περίπου 32-34 ημέρεσ. Είχα όμως φτάσει στς 50 μέρες χορίς περίοδο, και ανησύχησα νομίζοντας πως ο κύκλος μου θα ξαναγινόταν ακανόνιστος. Ός τόσο αγοράσαμε τεστ εγκυμοσύνης και πήραμε θετικό αποτέλεσμα μόλις 3 εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη εξωσωματική! Τώρα πιά είμαι η ευτυχισμένη μητέρα ενός πανέμορφου αγοριού!

Σήμερα λέω ότι θα απέφευγα συνολικά το ινστιτούτο γονιμότητας και προτείνω σε όλους να συνεχίστε να ψάχνετε εναλλακτικές θεραπείες που σας αρέσουν και που να τις πιστεύετε. Εμένα μου αρέσει η μέθοδος Aviva πάρα πολύ, είναι ένα καλό είδος άσκησης, η παρέα είναι διασκεδαστική και πάντα θα ακουστεί κάτι πού μπορεί να βοηθήσει κάποιον.

 

Το πιο σημαντικό είναι να μην σταματήσουμε!

Zita, 36

Υπογονιμότητα

Από τότε που μου ήρθε η περίοδος τη πρώτη φορά, την πρώτη μέρα είχα πολύ πόνο. Είχα κράμπες, πονοκεφάλους, ζαλιζόμουν. Είμαι πολύ ευγνώμων για τη Μέθοδο Aviva γιατί από τότε που έμαθα τις ασκήσεις δεν το καταλαβαίνω σχεδόν πια όταν μου έρχεται η περίοδος.

Timi, 27

Προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS)

Please reload